Handel in domeinnamen!

Handel in domeinnamen!

Steeds meer Nederlanders zijn tegenwoordig op zoek naar manieren voor online geld verdienen. Het internet is kan veel meer voor je betekenen dan alleen Social Media en rond surfen. Op deze website gaan we het hebben over online geld verdienen en welke slimme manieren er zijn om dat te bereiken. Van een paar tientjes per jaar tot een paar duizend per jaar, alles is mogelijk met online geld verdienen afhankelijk van jouw inzet.

Je hoort vaak verhalen over internet miljonairs die in een relatief korte periode heel veel geld nline hebben verdient. Dat kan wel, maar dat zijn meestal wel super concepten. Daarnaast werd het echt grote geld verdiend toen het internet haar toetrede maakte. Slimme jongens die 15 jaar geleden een een grote partij domeinen hebben gekocht voor enkele guldens per stuk konden deze 15 jaar later verkopen voor enkele miljoenen euro’s. dit zijn geen sprookjes. Dit is echt waar! In Nederland zijn een paar domeinen voor de hoofdprijs verkocht aan bedrijven en dit is niet eens zo lang geleden. De handel in domein namen gaat maar door, elke dag komen er nieuwe domein namen vrij die ooit geregistreerd waren. Zo zijn de volgende domeinen onlangs nog verkocht voor een aardig zakcentje!

online geld verdienen blij1. Hoekbank.nl (€ 21.002,-)
2. Relatiegeschenk.be (€ 18.100,-)
3. Planten.nl (€ 14.000,-)
4. Vakantiefoto.nl (€ 12.500,-)
5. Verzuimmanagement.nl (€ 12.100,-)
6. Klachten.nl (€ 11.000,-)
7. Minto.nl (€ 10.000,-)
8. Net.nl (€ 9.900,-)

Bron: ispam.nl

In Nederland valt er dus absoluut nog steeds een hoop geld te verdienen in domeinnamen en online geld verdienen. Als je weet waar je moet zoeken naar deze domeinen kan je prima bijverdienen! De kans dat je tegen een domein aanloopt die een paar honderdduizend euro waard is, die is niet zo heel groot. Maar ook ook normale domeinen kun je dagelijks met een paar tientjes tot een paar honderd euro makkelijk doorverkopen. Een domeinnaam heeft namelijk een extentie (.nl .com .eu .org .net) Voor internet Marketeers zijn dit de belangrijke extenties omdat zij hiermee hun websites goed kunnen scoren (ranken) in Google vanuit Nederland. Een goede domeinnaam met de juiste extentie en een goed verdienmodel op de website is een online bron van inkomsten voor veel online marketeers. Populaire domeinnamen zijn vaak dus al bezet, maar als jij er een weet te vinden kan je die direct door verkopen op een online marktplaats. In deze markt zijn liggen de mogelijkheden nog redelijk open. Als je goed leert handelen in domeinnamen dan zou een extra inkomen van €500,- / €1.000,- in de week/maand heel goed mogelijk kunnen zijn.

Maar dat is niets vergelijken met wat domeinnamen in Amerika kunnen opbrengen. Zoals gezegd zagen 15 jaar geleden een aantal jongens de waarde van de domeinen in toen het internet in opkomst was. Deze hebben toen de domeinen geregistreerd waarmee ze vandaag de dag niet meer hoeven te werken. De meest waardevolle domeinnamen zijn absoluut de .com, en helemaal de 1,2,3 letter combinatie domeinen. Een kleine greep uit een lijst van enkele van de duurste domeinnamen ter wereld:

online geld verdienen internet marketingsex.com $13.000.000,-
porn.com $9.500.000,-
diamond.com $7.500.000,-
beer.com $7.000.000,-
casino.com $5.500.000,-

Bron: affiliateblog.nl

Meer weten over leren handelen in domeinnamen? »

Next post: