Affiliate Marketing

Online geld verdienen met Affiliate Marketing

Affiliate marketing is misschien wel de meest populaire vorm van online geld verdienen. Het doel van affiliate marketing is producten verkopen voor andere partijen via ”affiliate netwerken” Een aantal bekende daarvan zijn Daisycon.nl, Zanox.nl en M4N.nl. Door je bij deze netwerken aan te melden krijg je een persoonlijk profiel en een unieke link. Deze link ga je gebruiken om bepaalde producten te promoten. Afhankelijk van het onderwerp dat je wilt promoten zijn de verdiensten heel verschillend en kunnen uiteenlopen van € 0,50,- tot wel € 500,- per verkocht product!

Een zeer populaire en veel gebruikte manier van het promoten van jou link (en producten) is via een website. Je kiest een onderwerp uit waarover je een website wilt maken en aansluit bij het product dat je gaat promoten. Vervolgens bouw je daar een website omheen en plaatst de links op de website. Als een bezoeker dan besluit om via jouw website het product of een dienst aan te schaffen, dan krijg jij daar een vergoeding voor. Je bent dus een verkoper voor een andere partij. Alleen werk je nu lekker thuis vanachter je laptop in plaats van voor een baas! Het is in principe allemaal ontzettend simpel maar je moet het (net zoals met alles) even doorkrijgen. Online geld verdienen baart kunst!

Je hoeft geen speciale vooropleiding te hebben gehad om een website te kunnen bouwen. Er zijn ontzettend gebruiksvriendelijke systemen om dat te doen zoals WordPress en Joomla. Hoewel WordPress wel het meest gebruikte én gewaardeerde systeem ter wereld is. Dit soort systemen maakt het voor iedereen mogelijk om binnen enkele minuten een website online te zetten. Zodra jouw website online is kan je deze zelf gaan designen en vervolgens jouw linkjes erop plaatsen. Daarna is het een kwestie van jouw website omhoog krijgen in de zoekresultaten. Je kunt nog zo een mooie website hebben, als niemand deze weet te vinden zul je ook niets verdienen!

Om jouw website omhoog te krijgen in de zoekresultaten komt het alleen nog aan op SEO (Search Engine Optimalisation) Dat houdt in dat je door middel van het optimaliseren van jouw website gaat proberen om op de eerste pagina te komen van het onderwerp waarvoor jij een website hebt gemaakt. Stel, je gaat een website maken over het onderwerp ”afvallen”. Dan is dat jouw keyword. Afvallen is een van de beste betaalde markten om in te gaan, daarnaast meteen ook een markt met misschien wel de meeste concurrentie.

online geld verdienen vrouw wordt moeWij raden dan ook altijd aan om even onderzoek te gaan doen naar een een markt met wat minder concurrentie. Zo behaal je sneller resultaat en zal je dus eerder geld gaan verdienen. Op die manier raak je nog gemotiveerder en kun je het uiteindelijk wat groter aanpakken. Online geld verdienen is makkelijk, iedereen kan het. Maar je moet wel bereid zijn om het te willen leren. Veel online marketeers leggen in het begin de lat veel te hoog en lopen zichzelf al snel voorbij.

 

Zij willen te snel resultaat en te snel heel veel geld verdienen. Zij stappen direct in een markt met spelers die al een hele poos meedraaien. Dit terwijl er in het begin nog een hoop te leren is. Het geld verdienen gaat niet snel genoeg en na een poosje hebben ze nog geen resultaat, met als gevolg dat ze het bijltje erbij neerleggen en hun online marketing werkzaamheden langzaam verwateren.

 

online geld verdienen vrouw met laptopHet is zonde om direct te snel resultaat te willen. Nogmaals, er valt een hoop te leren in de wereld van het internet marketing. Wij zitten regelmatig op forums voor online marketeers en zien zelfs jongens van rond de 12 en 13 jaar een succesvolle affiliate website opzetten. Het zal je verbazen hoeveel mensen zich aan het verdiepen zijn in de wereld van het online geld verdienen.

Net zoals met alles is bij online marketing geduld ontzettend belangrijk. Wie de werkzaamheden met veel aandacht, veel geduld en hard werken tegemoet gaat zal zien dat het resultaat vanzelf komt. Er is natuurlijk niets mooier om te zien dat jouw websites top posities in de zoekresultaten hebben en elke dag een mooi zakcentje voor je bijverdienen. En dat allemaal door gewoon rustig en geconcentreerd te werken!

 

 

Die eerste keer dat je inlogt in jouw affiliate account en ziet je een sale of lead hebt gezet (iets verkocht) is een enorme kick en motiveert tot meer online werkzaamheden. Oefenen, oefenen, oefenen is de key tot online succes. Internet is de toekomst, mensen raken steeds meer vertrouwd met online aankopen doen, abonnementen afsluiten en noem maar op. Als jij een deel wilt uitmaken van die toekomst wordt het tijd dat je je gaat verdiepen in de wereld van internet marketing. Als je eenmaal weet hoe je online geld kunt verdienen, of zelfs een extra inkomen kunt verdienen of zelfstandig ondernemer kunt worden met internet, dan hoef je je eigenlijk nooit meer druk te maken over geld.

 

Online geld verdienen, zelfs je oma kan het!

Nu vraag je je natuurlijk af, hoe maak je dan een website? Ook een website maken is absoluut niet moeilijk, maar je moet inderdaad wel even weten hoe het moet. Er is onlangs een online video cursus verschenen van een online marketeer die al vanaf zijn jongste jaren bezig is met online geld verdienen. Deze jongen is daar zo succesvol in geworden dat hij een video cursus heeft gemaakt waarin hij stap voor stap uitlegt hoe je een succesvolle affiliate website maakt. Vanaf het moment dat je gaat beginnen tot het moment dat je website in de top staat. Alles wordt besproken. Een succesvolle affiliate campagne opzetten begint met marktonderzoek. Hier zijn speciale tools voor die helemaal gratis te gebruiken zijn. Vervolgens ga je op zoek naar een passend domein welke je bij Versio.nl of Mijndomein.nl kunt kopen. Om je websites te hosten heb je uiteraard een Hosting provider nodig. Ook dit kan bij een van de genoemde domein aanbieders. Na het kopen van je domein en het hosten hiervan installeer je helemaal gratis WordPress. Zodra de website online staat kun je beginnen met het maken van jouw affiliate website en online geld verdienen.

Daarna komt het aan op het optimaliseren van je website en een goede SEO strategie. SEO stond voor Search Engine Optimalisation weet je nog? In de online video cursus wordt stap voor stap uitlegt vanaf de basis hoe je dit allemaal doet. Je hoeft geen voorkennis te hebben van marketing, websites bouwen of SEO. Sterker nog, het is beter als je daar geen kennis over hebt. Op die manier ben je compleet ”groen” en is het nog makkelijker om alles te leren. De online video cursus kost €67,-. Als je denkt dat dat duur is heb je het mis. Als je gaat uitrekenen hoeveel je kunt verdienen na het leren van elke stap van deze cursus zal het de beste €67,- zijn die je ooit hebt uitgegeven. Daartegenover staat natuurlijk wel dat je een doorzetter moet zijn, echt geld willen verdienen en vooral nooit willen opgeven bij het bouwen van jouw online bedrijf. Online geld verdienen moet je eerst leren, financiele onafhankelijk volgt vanzelf!

online geld verdienen online kan je oma ookWe leggen de stappen hier kort samengevat uit, in realiteit is het natuurlijk wel iets meer werk. Maar zoals gezegd, het is absoluut niet moeilijk maar je moet het wel willen! Er zijn marketeers die elke dag een paar honderd tot een paar duizend euro verdienen. Dit hebben zij bereikt door te WILLEN leren en door te gaan. Je zult tegenslagen krijgen, je zult dingen fout gaan doen, maar je mag niet opgeven. Leer van je fouten en probeer het beter te doen dan vorige keer.

Als je op zoek bent naar manier om online geld te gaan verdienen is affiliate marketing een hele goede keus. Daarnaast is er op dit moment een online video cursus verkrijgbaar die stap voor stap uitlegt hoe het moet. Via deze video cursus kijk je over de schouder mee van de maker, je ziet de PRECIES hoe hij het doet. Het enige dat jij dan nog hoeft te doen is precies na doen wat hij doet. Makkelijker kan bijna niet.

 

Met deze cursus heb je hoe dan ook een enorme voorsprong op je concurrenten! Zoals we al zeiden, online geld verdienen, zelfs je oma kan het!

 

De maker van de online cursus Internet Geheimen is een zogeheten professioneel self made marketeer die online veel geld heeft verdiend in de afgelopen jaren. Laat je niet afschrikken door het misschien iets wat ”over de top” filmpje. Dit is een bewezen cursus die 100% werkt als je PRECIES doet wat er in de cursus wordt uitgelegd. Wij hebben deze cursus uiteraard zelf ook gekocht, uitvoerig getest en hebben ons geld er alweer mee terug verdiend. Vandaar dat wij deze cursus absoluut melden op onze website over Online Geld Verdienen.

Meer weten over de online video cursus? »

Previous post:

Next post: